Aanneming

Sleutel op de deur betekent zorgeloos laten verbouwen.

Uw project is onze zorg en wij zorgen dan ook voor alles van A tot Z. Van de eerste steen tot de finale opkuis. Onze ruime ervaring in aanneming en kennis van verfijnde materialen en degelijke afwerkingsgraad brengt uw project tot een hoger niveau.

Contact opnemen

Energiebewuste Aannemer

Het label "Energiebewuste Aannemer" komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen. De uitreiking gebeurt door Bouwunie en staat onder controle van een erkend extern keuringsorganisme.

Aannemers die het label "Energiebewuste Aannemer" behaald hebben, doorliepen de opleidingscyclus Energiebewuste Aannemer (EBA) van Bouwunie én zijn geslaagd in het examen. Het EBA-opleidingsprogramma bestaat uit diverse modules die de bouwbedrijven inzicht geven in de principes en aandachtspunten van energiezuinig bouwen in zijn vele facetten. De deelnemers verwerven een degelijke theoretische basiskennis op het vlak van isoleren, ventileren, verwarmen, koelen, ...De Energiebewuste Aannemer kan zijn klanten beter informeren en succesvol bijstaan in zijn of haar keuzes. 

 

 

Een overzicht van enkele van onze referenties.

Wij zijn gespecialiseerd in

Renovatie

Nieuwbouw

Totaalprojecten

Contacteer ons vandaag nog
voor een vrijblijvend gesprek en offerte op maat.